Alu42: isolerende aluminium rolluiklamel in 28 kleuren

De keuze voor rolluiken is in de eerste plaats een keuze voor veiligheid en energiezuinigheid. Met de nieuwe aluminium lamel, ALU42, komt Harol nog meer tegemoet aan deze behoeften, zonder design en comfort uit het oog te verliezen. Dankzij de nieuwe schuimkern – die 20% steviger is dan een standaardschuimkern – is ALU42 nog beter bestand tegen wind en neerslag.

De aluminium lamel heeft een 15% hogere torsieweerstand en een 11% kleinere kans op schade door hagelinslag, vergeleken met lamellen met een standaardschuimkern. Bovendien heeft ALU42 met een delta R-waarde van 0,16 m²K/W een beter isolerend vermogen. Daarnaast verscherpt ALU42 het geluidscomfort. Dankzij de nieuwe vorm van de lamel wordt het geluid van buiten nog beter gedempt én kunnen de rolluiken compacter worden opgerold.

ALU42 is beschikbaar in maar liefst 28 kleuren en is daardoor de meest kleurrijke aluminium lamel op de markt. Dankzij dit uitgebreid palet, kan de kleur van de lamel perfect afgestemd worden op de kast, de woning en het schrijnwerk. Het resultaat is een rolluik die naadloos aansluit op de woning.

Harol_ALU42

Lees meer blogs